de waterpoort de waterpoort onlineformulier focwa glasurit

Schadeherstel

U heeft schade aan uw auto. Dat is erg vervelend en komt nooit gelegen. Van een kleine kras tot een grote schade, u kunt rekenen op ons. Autoschadebedrijf "De Waterpoort" repareert uw auto vakkundig en snel, met een gunstig tarief.

Autoschadebedrijf "De Waterpoort" beschikt over een werkplaats, richtbank en spuitcabine. De werkplaats heeft diverse bruggen en een wasplaats. In onze spuitcabine wordt gewerkt met milieuvriendelijke watergedragen lakken.

Personenauto's

Elke soort schade of roest aan personenauto's kunnen wij herstellen. Dit kan op verschillende manieren.

Autoschadebedrijf "De Waterpoort" adviseerd u graag voor de juiste reparatievorm.

Bedrijfs- en vrachauto's

Ook alle schade aan uw bedrijfs- en vrachauto's repareren wij graag voor u, maar ook een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen die u graag in uw eigen bedrijfskleuren wilt hebben is geen probleem.

Verder is de mogelijkheid om de bedrijfs- of vrachauto's na reparatie meteen te voorzien van de belettering, zodat deze weer compleet de werkplaats te verlaten

Campers en Caravans

Als u schade heeft aan uw camper of caravan kunt u ook bij ons terecht. Bij ons is het mogelijk om diverse beschadigingen aan uw camper of caravan te laten herstellen.

Motoren

Wij spuiten niet alleen auto's maar ook motorfietsen. Van schadeherstel tot custom paint.

Alles in overleg en naar wens van de klant.

Spuitwerkzaamheden

Wij houden ons niet alleen bezig met schadeherstel maar ook met industrieel spuitwerk. Industrieel spuitwerk is voor ons een zeer ruim begrip.

Indien u iets heeft waar kleur op aangebracht moet worden, vraag bij ons (geheel vrijblijvend) een lakadvies aan.

Schadetaxaties

Wij kunnen de schade voor u inventariseren, taxeren en advies uitbrengen voor het herstellen van de schade. Mocht u te maken krijgen met schade aan uw auto, dan is het verstandig om direct een schadetaxatie te laten opmaken.

Autoschadebedrijf "De Waterpoort" is gespecialiseerd in het maken van taxatierapporten voor alle bekende verzekeringsmaatschappijen.

Glasservice

U kunt ook voor een sterretje in de voorruit of andere glasbeschadigingen bij ons terecht. In de meeste gevallen hoeft de voorruit niet vervangen te worden, als u op tijd actie onderneemt.

De meeste autoruitschadeherstel wordt volledig vergoed door uw verzekeringsmaatschappij, mits u WA+ of All Risk bent verzekerd.

Smartrepair

Smart Repair staat voor Small Area Repair Techniques. Door deze nieuwe manier van reparatie kunt u door ons kleine schades snel en goedkoop laten herstellen zonder dat de kwaliteit wordt aangetast.

Het zijn kwalitatieve en innovatieve technieken waarmee de schade sneller en voordeliger wordt hersteld.

Kunststofrepair

Kunststof delen aan de auto kunnen met de huidige moderne technieken goed gerepareerd worden. Wij beschikken over de nieuwste technieken om de verschillende kunststoffen te lijmen of te lassen.

Hierdoor is het in veel gevallen mogelijk om kunststof delen van uw auto te herstellen zonder dat de kwaliteit minder wordt.

Alternatieve reparatie

Autoschades kunnen wij repareren met gebruikte originele onderdelen. Verzekeraars kunnen om die reden autoverzekeringen aanbieden tegen een lagere premie. Voor u een aantrekkelijke manier om bijvoorbeeld langer casco verzekerd te blijven.

Wij werken samen met geselecteerde gerenommeerde autodemontagebedrijven die uitsluitend geclassificeerde KEMA Kwaliteit onderdelen aanleveren.

Sitemap | Disclaimer
© 2014 autoschadebedrijf de waterpoort